Meten is weten!
\pic\huis_groot.gif Welkom op het informatieportaal van Vital Vitae.

Vital Vitae is een praktijk voor elektro-acupunctuur en heeft als doelstelling uw lichaam en geest beter te laten functioneren om zodoende de zelf genezende eigenschappen te herstellen. Elektro-acupunctuur is geschikt voor volwassenen, zwangere vrouwen en kinderen vanaf de geboorte.

De praktijk van Lydia, bekend als Vital Vitae is gevestigd aan niet meer op afspraak te bezoeken. Bestellingen voor multivitaminen kunnen gemaakt worden op maandag tot en met donderdag tussen 18.00 en 19.00 uur via telefoon nr. 0523-241434 en via e-mail .

Behandelend consulent met patient Veel van onze cliŽnten komen halfjaarlijks langs voor een controle om hun lichaam in balans te houden en zich blijvend prettig te voelen.

Met behulp van elektro-acupunctuur geven wij u een uitstekend inzicht in het functioneren en de vitaliteit van uw lichaam. Onze methode is geheel pijnloos en zonder naalden. Veel van onze cliŽnten ervaren de behandeling als prettig en zeer educatief.

De behandelwijze is gebaseerd op kennis en jaren ervaring met homeopathie, acupunctuur en orthomoleculaire suppletie. Wij adviseren om elektro-acupunctuur altijd te gebruiken na overleg met uw huisarts of medisch specialist.


Algemene Voorwaarden