Pre- en postnatale zorg.
Vital Vitae boekt goede resultaten bij het begeleiden van vrouwen tijdens de zwangerschap.

Tijdens de zwangerschap worden extra voedingstoffen aan het lichaam onttrokken voor de ontwikkeling van de baby. Het is daarom belangrijk dat u de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen in uw lichaam heeft voor uzelf en voor uw kind. Ook na de zwangerschap is het zaak uw lichaam in balans te houden en krijgen. Een voorbeeld hiervan is het herstellen van de hormoonhuishouding zodat u volop van het moederschap kan genieten. Met elektro-acupunctuur kunnen wij u hierbij helpen.

Voor kleine kinderen is het moeilijk te communiceren wat hun probleem is. In veel gevallen kunnen wij opsporen waar het probleem vandaan komt. Wij raden u aan een kleine hoeveelheid van het voedsel van uw kind mee te nemen zodat wij kunnen meten hoe hij/zij er op reageert.

Ook het begeleiden van de baby direct na de geboorte behoort tot de mogelijkheden. Wij weten dat veel baby's na de geboorte probleempjes hebben. Een aantal probleempjes kunnen veroorzaakt worden doordat de spijsvertering op gang moet komen.

Een veel voorkomende klacht bij baby's zijn voedsel allergieŽn die via de moedermelk worden overgedragen. Veelal is dan een dieet advies voor de moeder afdoende om het evenwicht te herstellen.Algemene Voorwaarden