Sport en fitness.
Ons lichaam is het meest geavanceerde organisme ter wereld.

Sporters en atleten vergen het uiterste van hun lichaam en verschil tussen winnen en verliezen is soms één honderdste van een seconde. Voor een atleet is het belangrijk dat zijn lichaam op en top functioneert. Onze therapeuten van Vital Vitae kunnen sporters begeleiden bij het optimaal afstellen van hun lichaam.

Door gewoon te eten, drinken en zelfs ademen raakt ons lichaam vervuild. Als we het over ons lichaam hebben spreken we eigenlijk over de cellen in ons lichaam. Onze cellen zijn belangrijk voor een sport prestatie. Deze cellen nemen vitamines, mineralen en voedingstoffen op en scheiden afvalstoffen weer uit.

Als een cel vervuild is komt er als het ware een schil om heen waardoor hij moeilijker voedingstoffen kan op nemen en uitscheiden. Een gezonde schone cel functioneert beter en dit heeft invloed op uw prestatie. Het kan zelfs zo zijn dat je bij duursporten langer door kunt gaan voordat de verzuring intreedt.

Het verleden in ons lichaam

Sporter in actie Kinderziektes, zoals pfeiffer die nog in ons lichaam sluimert en die energie verminderen kunnen wij met homeopathische middelen verwijderen. Veel mensen komen door hun beroep (bijvoorbeeld schilders en tuinders) in aanraking met giftige stoffen die zich vastzetten in het lichaam. Hierdoor kan het lichaam ontregeld raken.

Wij boeken goede resultaten om het lichaam te reinigen van deze toxinen.


Algemene Voorwaarden