Wat is elektro-acupunctuur.
Elektro-acupunctuur is een behandelwijze ontstaan vanuit de traditionele Chinese acupunctuur en gebaseerd op homeopathie, acupunctuur en orthomoleculaire geneeswijze. Hierbij worden geen naalden gebruikt.

De cliŽnt houdt een elektrode vast waarover een zeer laag voltage stroom wordt aangevoerd. De therapeut meet op een acupunctuurpunt de elektrische impuls in microampŤre aan het uiteinde van de meridiaan. Het meetbare micro ampŤre wordt bepaald door de geleiding tussen de gezonde lichaamscellen, hand elektrode en meetpen.

Per meetpunt (lever, nieren enz.) weten wij wat de standaard waarde is en kunnen wij nauwkeurig een afwijking hiervan constateren.

Doelstelling van behandeling

Doelstelling van de behandeling is het opsporen van de oorzaak van uw symptomen zodat uw lichaam na de behandelingen weer in balans komt en zich zelf verder kan genezen. Bijna alle klachten kunnen behandeld worden met elektro-acupunctuur. Hierbij kunt u denken aan specifieke klachten zoals:
- chronische vermoeidheid;
- spier- en gewrichtspijn;
- allergieŽn;
- hoofdpijn;
- darmproblemen;
- huidproblemen;
- hormonale klachten.

Ook zijn wij in staat depressies en emotionele blokkades te behandelen. Het is ons doel om uw klachten te reduceren en u gezond en vitaal te houden.

AllergieŽn

Steeds meer mensen hebben klachten die te maken hebben met voedsel allergieŽn. Zonder dat wij het weten kunnen we allergisch zijn voor bepaalde voedingsstoffen en dit kan uw prestatie negatief beÔnvloeden. Ons lichaam verandert continu en op bepaalde momenten kan ons lichaam wel of niet tegen bepaalde voedingsstoffen. Het is van belang uw lichaam in balans te houden om zodoende meer voedingssstoffen te verdragen en klachten te voorkomen.

Chronische ziektes

Chronische ziektes als reuma en diabetes zijn niet te genezen, maar door elektro-acupunctuur is er wel een positieve invloed op het welzijn van de gehele mens te verwachten. Hiermee kan de kwaliteit van het leven in het algemeen verbeteren.


Algemene Voorwaarden